Marimekko joulukalenteri 2023: Tyylikkäät ja käytännölliset lahjat joulukuun jokaiselle päivälle

Marimekko joulukalenteri on yksi suosituimmista joululahjoista, jonka suomalainen suunnitteluyritys Marimekko on julkaissut. Joulukalenteri on täynnä yllätyksiä ja jokaisen luukun takaa löytyy erilaisia lahjoja, kuten asusteita, kodintarvikkeita ja muita Marimekon suosituimpia tuotteita. Marimekko joulukalenteri on täydellinen lahjaidea kaikille, jotka rakastavat suomalaista designia ja kauniita esineitä.

Marimekko joulukalenteri on saatavilla monissa eri hintaluokissa ja toimitusvaihtoehdoissa. Verkkokaupasta ostettaessa joulukalenterin hintaan sisältyy usein myös ilmainen toimitus. Marimekko joulukalenteri on myös erittäin helppo ostaa verkkokaupasta, jossa on laaja valikoima erilaisia joululahjaideoita.

Jos etsit lahjaa, joka on sekä kaunis että käytännöllinen, Marimekko joulukalenteri on täydellinen valinta. Marimekon suunnittelemat tuotteet ovat tunnettuja korkeasta laadustaan ja tyylikkäästä suomalaisesta designistaan. Marimekko joulukalenteri on täynnä yllätyksiä ja se on varmasti joululahja, joka ilahduttaa jokaista vastaanottajaa.

Marimekko joulukalenteri 2023

Key Takeaways

  • Marimekko joulukalenteri on täydellinen lahjaidea kaikille, jotka rakastavat suomalaista designia.
  • Joulukalenteri on saatavilla monissa eri hintaluokissa ja toimitusvaihtoehdoissa.
  • Marimekko joulukalenteri on täynnä yllätyksiä ja se on varmasti joululahja, joka ilahduttaa jokaista vastaanottajaa.

Marimekko Joulukalenteri Yleiskatsaus

Mikä On Marimekko Joulukalenteri

Marimekko joulukalenteri on ainutlaatuinen tapa aloittaa joulukuu Marimekko-tuotteiden parissa. Jokainen päivä tuo uuden yllätyksen, joka voi olla esimerkiksi alennus tuotteista tai ilmainen toimitus. Marimekko joulukalenteri on tarkoitettu kaikille Marimekon ystäville, jotka haluavat nauttia joulunodotuksesta Marimekon tapaan.

Marimekko Joulukalenteri Sisältö

Marimekko joulukalenterin sisältö on yllätys joka päivä. Kalenteri sisältää Marimekon suosituimpia tuotteita kuten mekkoja, vaatteita, laukkuja ja pussukoita. Jokainen päivä tarjoaa uuden yllätyksen, joka voi olla esimerkiksi alennus tuotteista tai ilmainen toimitus. Marimekko joulukalenteri on täydellinen tapa hemmotella itseään tai yllättää ystävä joululahjalla.

Kun rekisteröidyt Marikylän jäseneksi, saat 10 % alennuskoodin sähköpostiisi, jota voit käyttää Marimekon verkkokaupassa. Marikylän jäsenenä saat myös muita etuja, kuten ilmaisen toimituksen.

Marimekko joulukalenteri on täydellinen tapa aloittaa joulukuu Marimekon tapaan. Se tarjoaa jännittävän tavan tutustua Marimekon suosituimpiin tuotteisiin ja yllättää itsensä tai ystävä joululahjalla.

Marimekko Joulukalenterin Hinta Ja Toimitus

Joulukalenterin Hinta

Marimekko Joulukalenterin hinta vaihtelee myyjästä riippuen. Yleensä kalenterin hinta on noin 50-70 euroa. On kuitenkin hyvä tarkistaa hinta aina myyjän verkkosivuilta tai myymälästä ennen ostamista.

Toimitusehdot

Marimekko tarjoaa useita toimitusvaihtoehtoja asiakkailleen. Verkkokaupasta tilattaessa on mahdollista valita joko postitoimitus tai nouto lähimmästä Marimekko-myymälästä.

Postitoimituksen hinta riippuu tilauksen arvosta ja toimitusmaasta. Suomessa postitoimitus maksaa yleensä noin 5-10 euroa. Tilaukset yli 89 euron arvosta toimitetaan kuitenkin aina ilmaiseksi.

Noudettaessa tilaus lähimmästä Marimekko-myymälästä, toimitus on aina ilmainen. Asiakkaalle lähetetään ilmoitus sähköpostitse tai tekstiviestillä, kun tilaus on noudettavissa.

On tärkeää huomioida, että toimitusaika voi vaihdella tuotteen saatavuuden mukaan. Marimekko pyrkii kuitenkin toimittamaan tilaukset asiakkaille mahdollisimman nopeasti.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Marimekko Joulukalenterin hinta vaihtelee myyjästä riippuen, mutta yleensä kalenteri maksaa noin 50-70 euroa. Toimitusehdot vaihtelevat tilauksen arvon ja toimitusmaan mukaan. Suomessa postitoimitus maksaa yleensä noin 5-10 euroa, mutta tilaukset yli 89 euron arvosta toimitetaan aina ilmaiseksi. Noudettaessa tilaus lähimmästä Marimekko-myymälästä, toimitus on aina ilmainen.

Joulukalenterin Hinta

Marimekko Joulukalenterin Tuotteet

Unikko

Marimekko Joulukalenteri sisältää monia suosittuja Marimekon tuotteita, kuten Unikko-kuosisen mukin. Unikko on yksi Marimekon tunnetuimmista ja suosituimmista kuoseista, joka on suunniteltu jo vuonna 1964. Unikko-kuosi on tunnistettavissa sen suurista, värikkäistä kukista. Muki on valmistettu laadukkaasta posliinista, joka kestää hyvin käyttöä.

Logokassi

Joulukalenterissa on myös Marimekon logokassi, joka on valmistettu kestävästä puuvillasta. Kassi on monikäyttöinen ja sopii hyvin esimerkiksi ostoskassiksi tai treenikassiksi. Kassin koko on 38 x 43 cm, ja sen kantokahvojen pituus on 60 cm.

Tyynynpäällinen

Marimekon joulukalenteri sisältää myös kauniin tyynynpäällisen. Tyynynpäällinen on valmistettu 100% puuvillasta, ja sen koko on 50 x 50 cm. Tyynynpäällisessä on kaunis ja moderni kuosi, joka sopii monenlaisiin sisustuksiin.

Muki

Marimekon joulukalenterissa on myös ihana muki, joka on valmistettu kestävästä posliinista. Muki on korkealaatuinen ja sen vetoisuus on 2,5 dl. Muki on koristeltu kauniilla Marimekon kuosilla, joka sopii hyvin joulun aikaan.

Joulukalenterin tuotteet ovat laadukkaita ja kestäviä. Marimekko käyttää tuotteissaan korkealaatuisia materiaaleja, kuten posliinia ja puuvillaa, jotka kestävät hyvin käyttöä. Joulukalenteri sisältää myös monia suosittuja Marimekon kuoseja, kuten Unikko-kuosin.

Marimekko Joulukalenterin Osto Verkkokaupasta

Verkkokaupan Käyttö

Marimekon joulukalenterin ostaminen verkkokaupasta on helppoa ja vaivatonta. Verkkokauppa tarjoaa laajan valikoiman erilaisia joulukalentereita, joista voi valita omaan makuun sopivan vaihtoehdon. Verkkokaupan käyttö on turvallista ja luotettavaa, ja ostokset voi maksaa kätevästi esimerkiksi verkkopankin kautta.

Jäsenetujen Hyödyntäminen

Jäsenetujen Hyödyntäminen

Marimekko-yhteisöön liittyminen kannattaa, sillä jäsenenä saa erikoistarjouksia ja muita etuja. Jäsenyys on ilmaista, ja rekisteröityessään jäseneksi saa sähköpostiin 10 % alennuskoodin. Jäsenenä pysyy myös ajan tasalla uusista tuotteista ja kampanjoista.

Lahjakortin Käyttö

Marimekon joulukalenteri on myös mainio lahjaidea, ja lahjakortin avulla lahjan saaja voi itse valita haluamansa kalenterin verkkokaupasta. Lahjakortin käyttö on helppoa, ja sen voi käyttää verkkokaupassa ostosten maksamiseen. Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta ostopäivästä, ja sen voi käyttää vain Marimekon verkkokaupassa.

Kokonaisuudessaan Marimekon joulukalenterin ostaminen verkkokaupasta on helppoa ja kätevää. Verkkokaupan käyttö on turvallista ja luotettavaa, ja jäsenenä saa hyödynnettyä erikoistarjoukset ja muut edut. Lahjakortin avulla voi antaa lahjaksi Marimekon joulukalenterin ilman, että tarvitsee tietää tarkalleen minkä kalenterin lahjan saaja haluaa.

Marimekko Joulukalenterin Lahjaideat

Lahjaideoita Marimekko Joulukalenterista

Marimekko Joulukalenteri on täydellinen lahjaidea jokaiselle, joka rakastaa Marimekon designia ja kauniita yksityiskohtia. Tämä joulukalenteri on täynnä yllätyksiä, jotka ilahduttavat vastaanottajaa joka päivä joulukuun ajan. Tässä osiossa esittelemme muutamia lahjaideoita Marimekko Joulukalenterista.

Lahjaidea 1: Marimekko Unikko tyyny

Marimekko Unikko tyyny on täydellinen lahjaidea jokaiselle, joka rakastaa Marimekon suosikkikuosia. Tämä tyyny on valmistettu laadukkaasta materiaalista ja sen kaunis design sopii täydellisesti kotiin tai mökille. Tyyny on saatavilla useissa eri väreissä, joten voit valita juuri sen oikean sävyn lahjansaajalle.

Lahjaidea 2: Marimekko Auringonkukka tyynynpäällinen

Marimekko Auringonkukka tyynynpäällinen on kaunis ja käytännöllinen lahjaidea jokaiselle, joka haluaa piristää kotiaan uudella sisustuselementillä. Tämä tyynynpäällinen on valmistettu laadukkaasta materiaalista ja sen kaunis design sopii täydellisesti monenlaiseen sisustukseen. Lahjansaaja voi käyttää tätä tyynynpäällistä olemassa olevan tyynyn kanssa tai ostaa uuden tyynyn, joka sopii täydellisesti tähän kauniiseen päälliseen.

Lahjaidea 3: Marimekko paita

Marimekon paita on tyylikäs ja laadukas lahjaidea jokaiselle, joka arvostaa hyvää muotia ja kauniita yksityiskohtia. Marimekko tarjoaa laajan valikoiman erilaisia paitoja, joten voit valita juuri sen oikean lahjansaajalle. Valikoimasta löytyy esimerkiksi paitoja eri väreissä, kuoseissa ja materiaaleissa.

Nämä ovat vain muutamia lahjaideoita Marimekko Joulukalenterista. Tämä joulukalenteri sisältää monia muitakin yllätyksiä, jotka ilahduttavat vastaanottajaa joka päivä joulukuun ajan.

Marimekko Rosolli Joulukalenteri

Mikä On Marimekko Rosolli Joulukalenteri

Marimekko Rosolli Joulukalenteri on Marimekon valmistama joulukalenteri, joka on valmistettu puuvillasta. Tämä joulukalenteri on suunniteltu klassisella kuusikuvioisella designilla ja siinä on jouluisia applikaatioita. Kalenterissa on yhteensä 24 taskua, joihin voi piilottaa pienen aforismin tai pikkulahjan.

Rosolli Joulukalenteri on suunnitellut Jatta Salonen vuonna 1988. Kalenteri ihastuttaa kirkkailla retroväreillään ja se tuo väriä ja jännitystä joulun odotukseen. Marimekko Rosolli Joulukalenteri on saatavilla useilla eri verkkokaupoilla ja sen hinta vaihtelee noin 30-40 euron välillä.

Tiedot
Valmistaja Marimekko
Malli Rosolli Joulukalenteri
Materiaali Puuvilla
Suunnittelija Jatta Salonen
Hinta Noin 30-40 €

Marimekko Rosolli Joulukalenteri on erittäin suosittu joulukalenteri, joka on saanut paljon positiivista palautetta asiakkailta. Kalenteri on erittäin kestävä ja sen laadukas materiaali takaa sen, että se kestää useita joulukausia. Kalenterin retro-tyyli sopii hyvin niin aikuisille kuin lapsillekin.

Rosolli Joulukalenteri on myös erittäin helppo täyttää. Kalenterin taskut ovat tarpeeksi suuria, jotta niihin mahtuu pieniä yllätyksiä, kuten suklaakarkkeja tai pieniä leluja. Kalenterin taskut ovat myös helppo avata ja sulkea, joten lapset voivat itse avata ne joka päivä.

Kaiken kaikkiaan Marimekko Rosolli Joulukalenteri on erittäin hyvä valinta joulukalenteriksi. Se on kestävä, helppo täyttää ja sen retro-tyyli sopii hyvin joulutunnelmaan.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Marimekko joulukalenterin hinta?

Marimekko joulukalenterin hinta vaihtelee mallista riippuen. Hinnat voivat vaihdella 30-60 euron välillä.

Mistä voin ostaa Marimekko seinäkalenterin?

Marimekko joulukalenteria voi ostaa Marimekon omista myymälöistä sekä verkkokaupasta. Lisäksi kalenteria voi löytää valikoiduilta jälleenmyyjiltä.

Onko Marimekko joulukalenteri saatavilla myös verkossa?

Kyllä, Marimekko joulukalenteri on saatavilla myös verkkokaupasta. Voit tilata sen suoraan kotiisi.

Millainen on Marimekko Jokapoika -kalenteri?

Marimekko Jokapoika -kalenteri sisältää 24 eri väristä paitaa. Paidat ovat eri kokoisia ja niistä löytyy erilaisia kuvioita.

Mikä on Marimekko Koti -kalenterin sisältö?

Marimekko Koti -kalenteri sisältää 24 erilaista sisustustuotetta. Tuotteet ovat eri kokoisia ja niissä on erilaisia värejä ja kuvioita.

Milloin Marimekko Räsymatto -kalenteri on alennuksessa?

Marimekko Räsymatto -kalenteri on yleensä alennuksessa joulun jälkeen. Alennukset voivat vaihdella myymälöittäin ja verkkokaupassa.