Essence joulukalenteri 2024: Kauneudenhoitoa joulun odotukseen

Essence on julkistanut joulukalenterinsa, joka on täynnä ihania yllätyksiä. Joulukalenteri sisältää 24 tuotetta, joista 21 on täysikokoisia ja 3 on minikokoisia kynsilakkoja. Kalenteri sisältää monipuolisen valikoiman Essence-tuotteita, kuten kosteuttavan huulipunan, tähdenmuotoiset silmänaamiot ja jouluisen korostustuotteen. Essence joulukalenteri on täydellinen valinta kaikille, jotka rakastavat kosmetiikkaa. Kalenteri tekee joulunodotuksesta entistäkin kauniimman ja sisältää laajan valikoiman erilaisia tuotteita. Joulukalenteri on saatavana verkkokaupoista, ja se on suosittu tuote joulun aikaan.

Essence Joulukalenteri 2024

Essence Joulukalenteri 2023, hinta 52,99 €, tarjoaa 24 kauneusyllätystä monipuolisiin ulkonäköihin. Kalenteri sisältää tuotteita täydelliseen meikkiin sekä käteviä työkaluja. Tämä on ihanteellinen lahja kauneudesta kiinnostuneille, ja siinä on huomioitu eettiset näkökulmat, kuten eläinkokeettomuus, acetonittomuus, vegaanisuus, muovimikropartikkeleiden puuttuminen, parabeenittomuus ja nanopartikkeleiden puuttuminen. Cosnova, tuotemerkin takana oleva yritys, on sitoutunut eläinkokeettomuuteen ja on listattu sekä PETA Saksan että PETA:n luetteloihin kategorioiden Benzin ja Kategorie alaisuudessa.

Key Takeaways

  • Essence joulukalenteri sisältää 24 tuotetta, joista 21 on täysikokoisia ja 3 on minikokoisia kynsilakkoja.
  • Kalenteri sisältää monipuolisen valikoiman Essence-tuotteita, kuten kosteuttavan huulipunan, tähdenmuotoiset silmänaamiot ja jouluisen korostustuotteen.
  • Essence joulukalenteri on saatavana verkkokaupoista, ja se on suosittu tuote joulun aikaan.

Essence Joulukalenterin Tuotteet

Essencen joulukalenteri on täynnä ihania meikki-, hiustenhoito- ja kynsituotteita, jotka tekevät joulunodotuksesta entistäkin ihanamman. Kalenteri sisältää yhteensä 24 luukkua ja jokaisen luukun takaa löytyy uusi yllätys. Tässä osiossa käymme läpi jokaisen tuotekategorian, jotta tiedät tarkalleen, mitä voit odottaa Essencen joulukalenterilta.

Meikkituotteet

Essencen joulukalenteri sisältää monipuolisen valikoiman meikkituotteita, jotka auttavat sinua luomaan upeita joululookkeja. Kalenterista löytyy muun muassa kajal pencil, blushlighter, juicy bomb shiny lipgloss, huulipuna, ripsiväri, silmänrajauskynä, poskipuna, huulivoide, huulikiilto, kulmakynä, huulinaamio ja meikkipussi. Lisäksi kalenterista löytyy sivellin, joka auttaa sinua levittämään meikkituotteet tasaisesti ja kauniisti.

Hiustuotteet

Essencen joulukalenteri sisältää myös muutaman hiustuotteen, jotka auttavat sinua luomaan upeita kampauksia joulun aikaan. Kalenterista löytyy hiuslenkki ja braided hair ties, jotka auttavat sinua pitämään hiukset paikoillaan. Lisäksi kalenterista löytyy ripsiväri, joka auttaa sinua korostamaan silmiäsi.

Kynsituotteet

Essencen joulukalenteri sisältää myös monipuolisen valikoiman kynsituotteita, jotka auttavat sinua luomaan upeita kynsilookkeja. Kalenterista löytyy muun muassa kynsilakka, kynsitarra, aluslakka, päällyslakka, kynsiviila, numerotarrat, pocket nail polish, pocket whitening nail base coat, pocket glitter nail top coat, gradient glitter nail file ja x-mas nail stickers. Lisäksi kalenterista löytyy cuticle manicure sticks, jotka auttavat sinua pitämään kynnet kauniina ja terveinä.

Essencen joulukalenteri on täydellinen lahja ystävälle tai siskolle, joka rakastaa meikkejä ja kauneudenhoitoa. Kalenteri on ladattu upeilla tuotteilla, jotka auttavat sinua luomaan upeita joululookkeja. Valitse Essencen joulukalenteri vuoden 2022 joulukalenterivalikoimasta ja anna lahjaksi kauneutta ja iloa joulunodotukseen.

Verkkokauppa

Verkkokauppa

Essence on yksi suosituimmista kosmetiikkamerkeistä, ja sen tuotteita on saatavilla monilta eri jälleenmyyjiltä. Essence-tuotteita voi ostaa myös verkkokaupoista, kuten Verkkokauppa.comista.

Verkkokauppa.com on Suomen suurin verkossa toimiva tavaratalo, joka myy monenlaisia tuotteita, mukaan lukien kosmetiikkaa. Verkkokauppa.comin valikoimassa on useita Essence-tuotteita, kuten meikkejä, kynsilakkoja ja ihonhoitotuotteita.

Verkkokauppa.comin verkkosivuilla on helppo selata Essence-tuotteita ja löytää haluamansa tuotteet. Tuotteet on jaoteltu selkeästi eri kategorioihin, kuten meikit, ihonhoito ja kynnet. Verkkokauppa.comin verkkosivuilla on myös mahdollista tehdä hakuja eri tuotteiden, brändien tai ominaisuuksien perusteella.

Verkkokauppa.comin tarjoama nopea toimitus ja laaja valikoima tekevät siitä hyvän vaihtoehdon Essence-tuotteiden hankkimiseen. Verkkokauppa.comin verkkosivuilla on myös mahdollista lukea asiakkaiden arvosteluja ja nähdä tuotteiden saatavuus eri myymälöissä.

Essence joulukalenteri

Usein kysytyt kysymykset

Mistä voin ostaa Essence joulukalenterin?

Essencen joulukalentereita on myynnissä useissa verkkokaupoissa ja kosmetiikkakaupoissa. Voit ostaa joulukalenterin esimerkiksi Cocopandalta, Sokokselta ja Prismoilta.

Onko Essence joulukalenteri saatavilla Tokmannilla?

Valitettavasti Essence joulukalenteria ei ole saatavilla Tokmannilla.

Millaisia tuotteita on Essencen joulukalenterissa

Mikä on Essence joulukalenterin hinta?

Essencen joulukalenterin hinta vaihtelee myyjästä riippuen. Yleensä joulukalenterin hinta on noin 20-30 euroa.

Millaisia tuotteita on Essencen joulukalenterissa?

Essencen joulukalenteri sisältää erilaisia kosmetiikkatuotteita, kuten huulipunia, kynsilakkoja, meikkivoiteita ja luomivärejä.

Missä muualla kuin Cocopandalla myydään Essence joulukalenteria?

Essencen joulukalenteria myydään myös Sokoksella, Prismoilla ja monilla muilla verkkokaupoilla.

Onko Essence joulukalenteri saatavilla vuonna 2024?

Essencen joulukalenteri on yleensä saatavilla joka vuosi. Tarkempaa tietoa vuoden 2022 joulukalenterin saatavuudesta ei ole vielä tiedossa.