Kicks Joulukalenteri 2024 – tyylikkäitä kauneustuotteita joulukuun jokaiselle päivälle

Kicks joulukalenteri on vuosittainen perinne, joka tarjoaa jännitystä ja iloa joulukuun jokaiselle päivälle. Kicks on yksi Suomen suosituimmista kosmetiikkaketjuista, joka tarjoaa laajan valikoiman meikkejä, ihonhoitotuotteita, hiustenhoitotuotteita ja tuoksuja. Kicks joulukalenteri on täynnä yllätyksiä ja tarjouksia, jotka saavat kauneudenhoidon ystävät innostumaan.

Kicks Joulukalenteri 2024

The Ultimate Beauty Advent Calendar, hinta 149,90 €, antaa sinulle mahdollisuuden laskea päiviä jouluaattoon ja nauttia joka päivä 24 ylellisestä kauneuden suosikista. Tämä joulukalenteri sisältää eksklusiivisia kasvojen ja vartalon ihonhoitotuotteita, ammattimaisia meikkejä ja upeita hiustenhoitotuotteita KICKS:n bestsellereiden joukosta. Hemmottele itseäsi tai rakkaitasi näillä laadukkailla kauneustuotteilla ja tee joulusta erityinen kokemus.

Key Takeaways

 • Kicks joulukalenteri tarjoaa jännitystä ja iloa joulukuun jokaiselle päivälle.
 • Joulukalenterin sisältö vaihtelee vuosittain, mutta se sisältää aina laadukkaita kauneudenhoitotuotteita.
 • Kicks joulukalenteri on saatavilla myymälöissä, verkkokaupassa ja sosiaalisessa mediassa.

Kicks Joulukalenterin Sisältö

Kicks Joulukalenteri on täynnä kauneustuotteita, jotka sopivat kaikille kauneuden ystäville. Kalenteri sisältää 24 luukkua, joista jokainen paljastaa uuden yllätyksen päivittäin joulukuun ajan. Tässä on muutama esimerkki siitä, mitä voit odottaa Kicks Joulukalenterin sisällöstä:

 • Meikki: Kicks Joulukalenteri sisältää useita meikkituotteita, kuten MAC huulipunan, NYX luomivärin ja BareMineralsin huulikiillon.
 • Ihonhoito: Kicks Skincare, Skintreat ja IT Cosmetics Confidence in a Cream ovat vain muutamia ihonhoitotuotteita, joita voit löytää Kicks Joulukalenterista.
 • Hiustenhoito: Kicks Joulukalenteri sisältää myös hiustenhoitotuotteita, kuten Budgien shampoo- ja hoitoaineen.
 • Tuoksut: YSL Black Opium -tuoksu on yksi monista tuoksuista, joita voit löytää Kicks Joulukalenterista.
 • Tuotemerkki: Kicks Joulukalenteri sisältää monia eri tuotemerkkejä, kuten Clinique, Lumene ja The Body Shop.

Kicks Joulukalenteri on täydellinen tapa kokeilla uusia kauneustuotteita ja löytää uusia suosikkeja. Kalenterin sisältö on arvokas ja monipuolinen, joten se sopii kaikille kauneuden ystäville.

Kicks Joulukalenterin Hinta Ja Arvo

Kicks joulukalenteri on ylellinen joululahja, joka sisältää monia kauneustuotteita. Kicksin joulukalenteri on erittäin suosittu ja se on saatavilla sekä myymälöissä että verkossa. Joulukalenterin hinta on yleensä noin 70-80 euroa, mutta hinta voi vaihdella vuosittain.

Kicks joulukalenterin arvo on noin 200-300 euroa. Joulukalenterin sisältö on yleensä eksklusiivinen ja sisältää monia suosittuja kauneustuotteita. Joulukalenterin arvo vaihtelee vuosittain, mutta se on aina huomattavasti korkeampi kuin sen hinta.

Kicks joulukalenteri on eksklusiivinen tarjous, joka on saatavilla vain rajoitetun ajan. Joulukalenteri sisältää monia suosittuja kauneustuotteita, jotka ovat yleensä saatavilla vain Kicksin kautta. Joulukalenteri on erinomainen lahjaidea kaikille kauneuden ystäville.

Kicks joulukalenteri on erittäin suosittu, joten se myydään yleensä nopeasti loppuun. Suosittelemme, että hankit joulukalenterin mahdollisimman pian, jotta saat varmasti omasi.

Kicks Joulukalenterin Verkko- Ja Sosiaalisen Median Läsnäolo

Kicks joulukalenteri on saatavilla sekä myymälöissä että verkkokaupassa. Kicksin verkkokaupassa on helppo tutustua joulukalenterin sisältöön ja tilata se kätevästi kotiin. Verkkokaupassa on myös mahdollisuus hyödyntää erilaisia tarjouksia ja alennuskoodeja, jotka voivat tehdä joulukalenterin hankinnasta entistä edullisemman.

Kicks on myös aktiivinen sosiaalisen median käyttäjä, joka tiedottaa uusista tuotteistaan ja tarjouksistaan Facebookissa ja Instagramissa. Kicksin some-kanavat ovat hyvä paikka seurata joulukalenterin julkaisua ja mahdollisia some-kampanjoita, joissa voi voittaa joulukalenterin tai muita Kicksin tuotteita.

Kicksin Facebook-sivuilla ja Instagram-tilillä on myös mahdollisuus tutustua joulukalenterin sisältöön tarkemmin. Kicks julkaisee some-kanavillaan kuvia ja videoita joulukalenterin sisällöstä, jotta asiakkaat voivat nähdä, mitä joulukalenteri pitää sisällään ennen sen ostamista. Some-kanavat ovat myös hyvä paikka jakaa omaa kokemusta joulukalenterin käytöstä ja keskustella muiden asiakkaiden kanssa.

Kicksin joulukalenteri on siis saatavilla helposti verkossa ja myymälöissä, ja Kicksin aktiivinen sosiaalisen median läsnäolo tekee joulukalenterin hankinnasta entistä helpompaa ja mielenkiintoisempaa.

Kicks Joulukalenterin Kampanjat Ja Tarjoukset

Kicks on tunnettu laadukkaista kosmetiikkatuotteistaan, ja joulun aikaan heidän joulukalenterinsa on yksi suosituimmista lahjaideoista. Kicks tarjoaa useita kampanjoita ja tarjouksia joulukalenterin ostajille.

Kampanjat

Kicksin joulukalenterin kampanjat vaihtelevat vuosittain, mutta ne sisältävät yleensä alennuksia, ilmaisia tuotteita tai muita etuja. Kampanjoiden kesto voi olla rajoitettu, joten kannattaa seurata Kicksin verkkosivuja tai tilata uutiskirje, jotta pysyy ajan tasalla tarjouksista.

Uutiskirje

Kicksin uutiskirje on hyvä tapa pysyä ajan tasalla uusista kampanjoista ja tarjouksista. Uutiskirjeen tilaaminen on helppoa, ja se on ilmainen. Uutiskirjeen tilaajat saavat usein myös erikoistarjouksia ja muita etuja.

Lahjat

Kicksin joulukalenteri on loistava lahjaidea, mutta Kicks tarjoaa myös muita lahjoja joulun aikaan. Lahjavalikoimaan kuuluu esimerkiksi lahjapakkauksia, joissa on useita eri tuotteita yhdessä paketissa. Kicksin lahjavalikoimasta löytyy varmasti jotain jokaiselle lahjansaajalle.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Kicksin joulukalenteri on erinomainen tapa hemmotella itseään tai antaa lahjaksi. Kicksin kampanjat ja tarjoukset kannattaa seurata, jotta saa parhaan hyödyn ostoksistaan. Tilaa uutiskirje, jotta pysyt ajan tasalla uusista tarjouksista ja kampanjoista.

Kicks Joulukalenterin Kampanjat Ja Tarjoukset

Inspiroidu Kicks Joulukalenterista

Kicks Joulukalenteri on täydellinen tapa inspiroitua joulun odotuksesta ja hemmotella itseään upeilla meikki-, tuoksu- ja ihonhoitotuotteilla. Kalenteri sisältää 24 luukkua, jotka tarjoavat jokaiselle päivälle yllätyksen ja upean tuotteen. Kicksin joulukalenteri on saatavilla myymälöissä ja verkkokaupassa.

Kicks Joulukalenteri sisältää monia suosittuja brändejä, kuten IT Cosmetics, MAC Cosmetics, Skincity The Skincare Calendar, Makethemake ja Lookfantastic.fi. Kalenterin tuotteet on valittu huolella, jotta jokainen päivä tarjoaa jotain erityistä ja upeaa.

Jos etsit inspiraatiota joululahjoihin tai haluat hemmotella itseäsi, Kicks Joulukalenteri on täydellinen valinta. Kalenterin sisältö on laadukasta ja monipuolista, ja se sopii kaikille kauneuden ystäville.

Kicks Joulukalenterin tuotteet ovat huippulaatuisia ja tarjoavat upeita kokemuksia kaikille kauneuden ystäville. Kalenterin luukkujen takaa löytyvät niin ihonhoitotuotteet kuin meikitkin, joten jokainen päivä tarjoaa jotain uutta ja jännittävää.

Kicks Joulukalenteri on täydellinen tapa inspiroitua joulun odotuksesta ja kokeilla uusia tuotteita. Kalenterin sisältö on huippulaatuista ja monipuolista, ja se tarjoaa upeita kokemuksia kaikille kauneuden ystäville.

Kicks Joulukalenterin Tuotemerkit

Kicks Joulukalenteri on täynnä upeita tuotteita, jotka ovat peräisin eri tuotemerkeiltä. Tässä osiossa käymme läpi joitain näistä tuotemerkeistä ja niiden tarjoamia tuotteita.

It Cosmetics on yksi Kicks Joulukalenterin sisältämistä tuotemerkeistä. Heidän tuotteensa ovat tunnettuja korkeasta laadustaan ja niiden tarjoamasta peittävyydestä. Kicks Joulukalenteri sisältää It Cosmeticsin CC-voiteen, joka sisältää runsaasti hoitavia ainesosia ja antaa iholle kauniin hehkun.

MAC on toinen tuotemerkki, joka löytyy Kicks Joulukalenterista. MACin meikit ovat tunnettuja laadustaan ja monipuolisista väreistään. Joulukalenteri sisältää MACin huulipunan, joka on täydellinen lisäys jokaisen meikkikokoelmaan.

Clinique on yksi Kicksin suosituimmista tuotemerkeistä. Heidän tuotteensa ovat tunnettuja ihoa hoitavista ominaisuuksistaan. Kicks Joulukalenteri sisältää Cliniquen kasvovoiteen, joka kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja antaa sille raikkaan ilmeen.

NYX on tuotemerkki, joka tarjoaa laajan valikoiman meikkejä kohtuuhintaan. Kicks Joulukalenteri sisältää NYXin huulipunan, joka on täydellinen valinta jokapäiväiseen käyttöön.

BareMinerals on tuotemerkki, joka tarjoaa meikkejä, jotka ovat täynnä hoitavia ainesosia. Kicks Joulukalenteri sisältää BareMineralsin poskipunan, joka antaa iholle luonnollisen hehkun.

YSL on tuotemerkki, joka on tunnettu ylellisistä tuotteistaan. Kicks Joulukalenteri sisältää YSLin huulipunan, joka on täydellinen valinta juhlaan tai erikoistilaisuuksiin.

Lumene on suomalainen tuotemerkki, joka tarjoaa laajan valikoiman ihonhoitotuotteita. Kicks Joulukalenteri sisältää Lumene Nordic-C -kasvovoiteen, joka sisältää runsaasti C-vitamiinia ja antaa iholle hehkua.

The Body Shop on tuotemerkki, joka tarjoaa laajan valikoiman luonnollisia ihonhoitotuotteita. Kicks Joulukalenteri sisältää The Body Shopin käsivoiteen, joka kosteuttaa käsiä tehokkaasti ja antaa niille pehmeän tunteen.

Lookfantastic on verkkokauppa, joka tarjoaa laajan valikoiman kauneustuotteita. Kicks Joulukalenteri sisältää Lookfantasticin huulipunan, joka on täydellinen valinta jokapäiväiseen käyttöön.

Budgie on tuotemerkki, joka tarjoaa laadukkaita ihonhoitotuotteita. Kicks Joulukalenteri sisältää Budgien kasvonaamion, joka puhdistaa ihon tehokkaasti ja antaa sille raikkaan ilmeen.

Clarins on tuotemerkki, joka tarjoaa laajan valikoiman ihonhoitotuotteita. Kicks Joulukalenteri sisältää Clarinsin kasvovoiteen, joka kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja antaa sille raikkaan ilmeen.

MAC Cosmetics on yksi maailman tunnetuimmista meikkibrändeistä. Kicks Joulukalenteri sisältää MACin huulipunan, joka on täydell

Kicks Joulukalenterin Tuotteiden Koko

Kicksin joulukalenteri on täynnä upeita kauneudenhoitotuotteita, jotka ovat täysikokoisia ja laadukkaita. Kalenteri sisältää 24 luukkua, joista jokainen sisältää yhden tuotteen. Tässä osiossa käymme läpi joulukalenterin tuotteiden koon ja sisällön.

Joulukalenterin tuotteet ovat täysikokoisia, mikä tarkoittaa sitä, että ne ovat samankokoisia kuin normaalit myytävät tuotteet. Tämä on erittäin positiivinen asia, sillä saat täyden arvon rahoillesi. Kalenterin tuotteiden koko vaihtelee, mutta ne ovat kaikki laadukkaita ja käyttökelpoisia.

Joulukalenterin tuotteiden sisältö on monipuolinen ja kattaa kauneudenhoitotuotteita kasvoille, käsille, jaloille ja hiuksille. Tuotteiden joukossa on meikkejä, ihonhoitotuotteita ja hiustenhoitotuotteita. Tässä muutamia esimerkkejä:

 • Huulipuna
 • Kasvonaamio
 • Käsivoide
 • Shampoo
 • Hoitoaine
 • Kasvovesi

Joulukalenterin tuotteiden koko ja sisältö vaihtelevat vuosittain, mutta voit olla varma siitä, että saat täyden vastineen rahoillesi. Kicksin joulukalenteri on erinomainen tapa hemmotella itseäsi tai yllättää ystäväsi joulun alla.

Kicksin joulukalenteri on suosittu joululahjaidea, joka myydään nopeasti loppuun. Ole nopea ja tilaa omasi hyvissä ajoin ennen joulua!

Kicks Joulukalenterin Tuotteiden Koko

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Essence joulukalenteri 2024 Prisma?

Essence joulukalenteri 2022 Prisma sisältää 24 erilaista kosmetiikkatuotetta, jotka ovat täydellisiä jokapäiväiseen käyttöön. Kalenteri sisältää esimerkiksi meikkituotteita, kynsilakkoja, huulituotteita ja ihonhoitotuotteita.

Mitä tuotteita sisältyy Lumene joulukalenteri 2024?

Lumene joulukalenteri 2022 sisältää 24 ihonhoitotuotetta, jotka on valittu huolella ja ovat täydellisiä talven ihonhoitoon. Kalenteri sisältää esimerkiksi kasvonaamioita, seerumeita, silmänympärysvoiteita ja puhdistusaineita.

Mikä on Dior joulukalenteri?

Dior joulukalenteri sisältää 24 ylellistä tuotetta, kuten meikkejä, tuoksuja ja ihonhoitotuotteita. Kalenteri on täydellinen lahja ylellisyyttä arvostavalle henkilölle.

Onko Hajuvesi joulukalenteri 2024 saatavilla?

Valitettavasti emme tiedä, onko Hajuvesi joulukalenteri 2022 saatavilla. Suosittelemme tarkistamaan verkkokaupoista tai liikkeistä, jotka myyvät kosmetiikkajoulukalentereita.

Mitä tuotteita sisältyy Hius joulukalenteriin?

Hius joulukalenteri sisältää 24 erilaista hius- ja muotoilutuotetta, jotka auttavat pitämään hiukset terveinä ja kauniina. Kalenteri sisältää esimerkiksi shampoita, hoitoaineita, muotoilutuotteita ja hiusnaamioita.

Milloin Essence joulukalenteri 2024 tulee myyntiin?

Emme tiedä tarkkaa päivämäärää, milloin Essence joulukalenteri 2023 tulee myyntiin. Suosittelemme seuraamaan KICKS verkkosivuja tai liikkeitä, jotka myyvät kosmetiikkajoulukalentereita, saadaksesi lisätietoja.