Lindt Joulukalenteri 2024 – Suklaaherkut joulun odotukseen

Lindt joulukalenteri on yksi joulun odotetuimmista tuotteista. Lindt on sveitsiläinen suklaamerkki, joka on tunnettu korkealaatuisista suklaatuotteistaan. Joulukalenteri on täynnä herkullisia yllätyksiä, jotka tekevät joulun odotuksesta vieläkin hauskempaa. Lindt joulukalenterin sisältö on monipuolinen ja sisältää erilaisia suklaaherkkuja. Kalenterin luukuista löytyy muun muassa Lindor-suklaakonvehteja, maitosuklaata ja tryffelitäytteisiä suklaapalloja. Jokainen luukku on täynnä yllätyksiä, jotka tekevät joulun odotuksesta vieläkin jännittävämpää.

LINDT Factory

Tämä upea kolmiulotteinen suklaakalenteri on todellinen silmänilo. Se esittää Lindt-suklaatehdasta lumisessa maisemassa. Kalenterin luukuista paljastuu herkullisia Lindt-maitosuklaakuvioita tai ihania LINDOR-suklaakuulia, joissa on erilaisia herkullisen pehmeitä täytteitä, valmistettu maito-, tumma- tai valkosuklaasta. Tämä ainutlaatuinen Lindt Maitre Chocolatier -suklaakalenteri tekee joulun odotuksesta entistäkin iloisempaa.

HELLO Santa

Aloita joululaskenta nauttimalla joka päivä palanen suklaata Lindt HELLO Santa -adventtikalenterista. Kalenterissa on herkullista maitosuklaata erilaisilla täytteillä joka päivälle. Tämä suklaainen adventtikalenteri sopii lahjaksi ystävälle, lapsille tai voit hemmotella sillä itseäsi. Joulupukin muotoisessa kalenterissa on taitettava tuki takana, joten voit asettaa sen pöydälle tai hyllylle ilman tarvetta ripustaa sitä seinälle. Joulun odottaminen muuttuu entistä jännittävämmäksi, kun jokaiselle päivälle on luvassa suussa sulava suklaayllätys.

Lindt CHRISTMAS TRADITION

Lindt Christmas Tradition Advent -kalenteri on klassisen tyylikäs ja mieleenpainuva. Tässä viehättävässä joulukalenterissa on runsaasti eksklusiivisia suklaa herkkuja – 24 herkullista Lindt-suklaapalaa, jotka on muotoiltu enkeleiksi, joulupukeiksi ja nallekarhuiksi. Jokaisen palan on valmistanut huolellisesti Lindtin omat suklaamestarit. Kalenterin lumoava muotoilu tuo joulun tunnelmaa jokaiseen kotiin päivittäin aina jouluaattoon asti. Lindt Christmas Tradition Advent -suklaakalenteri on ihastuttava niin pienille kuin suurille suklaan ystäville.

Key Takeaways

 • Lindt joulukalenteri on täynnä herkullisia yllätyksiä, jotka tekevät joulun odotuksesta hauskempaa.
 • Joulukalenterin sisältö on monipuolinen ja sisältää erilaisia suklaaherkkuja.
 • Lindt joulukalenteri on suosittu joululahja ja se on saatavilla verkossa sekä myymälöissä.

Lindt Joulukalenterin Sisältö

Suklaan Määrä Ja Paino

Lindt Joulukalenteri sisältää korkealaatuista sveitsiläistä suklaata. Kalenterin paino on yleensä noin 250-300 grammaa, ja se sisältää 24 luukkua, joista jokainen sisältää erilaisia suklaaherkkuja. Suklaan määrä ja paino vaihtelevat eri kalenterien välillä, mutta yleensä kalenteri sisältää noin 10-15 erilaista suklaatuotetta.

Lindt Joulukalenteri on täydellinen tapa nauttia joulun odotuksesta ja herkutella samalla korkealaatuisella suklaalla.

Luukkujen Kuva

Lindt Joulukalenterin luukut ovat koristeltu kauniilla jouluisilla kuvilla, jotka luovat taianomaisen tunnelman joulun odotukseen. Jokaisen luukun takaa paljastuu herkullinen suklaaherkku, joka sulaa suussa.

Lindt Teddy -joulukalenteri sisältää suloinen nallekuvioisia luukkuja, jotka ovat täynnä herkullista suklaata ja tryffelitäytteisiä konvehteja. Lindt Lindor -joulukalenteri sisältää taas klassisia, pehmeitä ja vastustamattoman kermaisia maitosuklaatryffeleitä.

Muut Tiedot

Lindt Joulukalenterin suklaassa käytetään korkealaatuisia raaka-aineita, kuten kaakaovoita, kaakaomassaa, täysmaitojauhetta, rasvatonta maitojauhetta, laktoosia ja vedetöntä maitorasvaa. Suklaassa käytetään myös emulgointiainetta, soijalesitiiniä ja ohramallasuutetta.

Lindt Joulukalenterin suklaa sisältää myös sokeria ja kasvirasvaa. Jotkut suklaatuotteet voivat sisältää myös hasselpähkinää tai muita pähkinöitä, joten allergioiden varalta on hyvä tarkistaa tuoteselosteet ennen ostamista.

Kaiken kaikkiaan Lindt Joulukalenteri on herkullinen tapa nauttia joulun odotuksesta korkealaatuisella suklaalla.

Ravintosisältö

Lindt joulukalenterit ovat suosittuja herkkulahjoja joulun aikaan. Ravintosisältö on tärkeä tieto, jota kannattaa tarkistaa ennen suklaan syömistä. Lindt joulukalentereiden ravintosisältö vaihtelee hieman eri tuotteiden välillä. Tässä on tarkasteltu kahta suosittua joulukalenteria: Lindt Lindor -joulukalenteria ja Lindt Teddy -joulukalenteria.

Energia Ja Rasva

Lindt Lindor -joulukalenterin ravintosisältö per 100 g on seuraava:

 • Energia: 2298 kJ / 551 kcal
 • Rasva: 35,3 g
  • josta tyydyttynyttä: 20,9 g

Lindt Teddy -joulukalenterin ravintosisältö per 100 g on seuraava:

 • Energia: 2277 kJ / 545 kcal
 • Rasva: 32 g
  • josta tyydyttynyttä: 20 g

Molempien joulukalentereiden energia- ja rasvapitoisuus on melko korkea. Tyydyttyneen rasvan määrä on myös merkittävä, joten näitä suklaakalentereita kannattaa nauttia kohtuudella.

Hiilihydraatit Ja Proteiini

Lindt Lindor -joulukalenterin ravintosisältö per 100 g on seuraava:

 • Hiilihydraatit: 50,9 g
  • josta sokereita: 48,6 g
 • Proteiini: 3,9 g

Lindt Teddy -joulukalenterin ravintosisältö per 100 g on seuraava:

 • Hiilihydraatit: 56 g
  • josta sokereita: 55 g
 • Proteiini: 7,4 g

Hiilihydraattien ja sokereiden määrä on korkea, joten nämä joulukalenterit eivät sovi diabeetikoille tai henkilöille, jotka haluavat välttää sokeria. Proteiinin määrä on melko alhainen, joten nämä suklaakalenterit eivät ole hyvä proteiininlähde.

On tärkeää tarkistaa ainesosat ja ravintosisältö jokaisen joulukalenterin kohdalla, sillä ne voivat vaihdella hieman eri tuotteiden välillä. Lindt joulukalentereiden ainesosat voivat sisältää esimerkiksi muita pähkinöitä, suolaa, kookosta tai muita nötter. Tarkista aina ainesosat ja ravintosisältö ennen suklaan syömistä.

Hinta Ja Toimitus

Toimitusaika Ja -kulut

Lindt Lindor -joulukalenteri on saatavilla Verkkokauppa.comista hintaan 29,90 €. Toimitusaika Suomen sisällä on 3-5 arkipäivää tilausvahvistuksen lähettämisestä. Personoiduilla/räätälöidyillä tuotteilla toimitusaika on 10-14 arkipäivää. Toimituskulut vaihtelevat tilauksen mukaan ja ne lisätään tilauksen loppusummaan.

Maksutapa

Verkkokauppa.com tarjoaa useita maksutapoja, kuten lasku, korttimaksu, ja osamaksu. Laskulla maksaminen on mahdollista, kun tilauksen arvo on enintään 500 €. Laskulla maksamisesta peritään 2,95 € laskutuslisä. Korttimaksu on turvallinen ja nopea tapa maksaa tilaus. Verkkokauppa.com hyväksyy yleisimmät pankki- ja luottokortit. Osamaksulla maksaminen on mahdollista, kun tilauksen arvo on yli 100 €. Osamaksulla maksamisesta peritään 5,90 € käsittelykulu.

Asiakaspalvelu on saatavilla Verkkokauppa.comissa chatin, sähköpostin ja puhelimen välityksellä. Verkkokauppa.comin sivustolta löytyy myös usein kysyttyjä kysymyksiä (FAQ), josta voi löytää vastauksia useimpiin kysymyksiin.

Huomioithan, että toimitusaika ja -kulut voivat vaihdella tilauksen ja toimitusosoitteen mukaan. Tarkista siis tilauksen loppusumma ennen tilauksen vahvistamista.

Hinta Ja Toimitus

Tuotteen Yksityiskohdat

Tuotenumero Ja Mitat

Lindt Lindor -joulukalenteri on täydellinen tapa aloittaa joulun odotus. Tuotenumero on 123456 ja kalenterin mitat ovat 30 x 20 x 2 cm. Kalenteri sisältää 24 suklaa yllätystä, jotka ovat kooltaan 10 g kpl.

Materiaali Ja Kestävyys

Kalenterin materiaali on kestävää pahvia, joka on ympäristöystävällinen. Kalenteri on valmistettu korkealaatuisesta materiaalista, joka kestää hyvin kulutusta ja säilyttää muotonsa käytön aikana.

4-Värinen Kuvapainatus

Kalenteriin on mahdollista tehdä 4-värinen kuvapainatus, joka antaa mahdollisuuden lisätä yrityksen logo tai muu haluttu kuva. Painotiedoston tulee olla PDF-muodossa ja vähintään 300 dpi resoluutiolla. Lähtökustannus painatukselle on 50 €.

Tilauksen tekeminen on helppoa ja nopeaa. Voit tilata kalenterin verkkokaupastamme tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Toimitusaika on noin 1-2 viikkoa tilauksen vahvistamisesta.

Lindt Lindor -joulukalenteri on täydellinen tapa ilahduttaa asiakkaita ja työntekijöitä joulun alla. Tilaa nyt ja anna yrityksesi loistaa!

Lindt Joulukalenteri Verkossa

Nettikauppa

Lindt on yksi maailman tunnetuimmista suklaamerkeistä, ja sen joulukalenterit ovat yhtä suosittuja. Lindt-suklaakalenterit ovat saatavilla verkossa, ja niitä voi ostaa Lindtin virallisesta nettikaupasta. Nettikaupasta löytyy laaja valikoima erilaisia joulukalentereita, jotka sopivat niin lapsille kuin aikuisillekin. Lindtin joulukalenterit ovat täynnä erilaisia suklaaherkkuja, kuten Kinder Mini Mix -suklaita ja makusekoituksia.

Logosi Tuotteissa

Lindt tarjoaa myös mahdollisuuden lisätä logon tai tekstin joulukalenterin kanteen. Tämä on hieno tapa lisätä yrityksen brändiä ja tehdä lahjasta henkilökohtaisempi. Logon lisääminen on helppoa ja nopeaa, ja se voidaan tehdä suoraan Lindtin nettikaupassa.

Tuotteet

Lindtin joulukalenterit ovat täynnä erilaisia suklaaherkkuja, kuten Kinder Mini Mix -suklaita ja makusekoituksia. Kalentereissa on erilaisia makuja, kuten maitosuklaa, tumma suklaa ja valkosuklaa. Jokaisessa luukussa on herkku, joka ilahduttaa joulunodotusta.

Lindt tarjoaa myös muita adventtikalenterivaihtoehtoja, kuten suurempia suklaakalentereita, joissa on enemmän herkkuja. Näiden kalentereiden avulla voit nauttia joulunodotuksesta vieläkin enemmän.

Suklaakalenteri

Lindtin suklaakalenteri on täydellinen tapa aloittaa joulun odotus. Kalenterit ovat täynnä erilaisia suklaaherkkuja, jotka ovat valmistettu parhaista raaka-aineista. Suklaakalentereita on saatavilla eri kokoisina ja eri hintaluokissa, joten jokaiselle löytyy sopiva vaihtoehto.

Kinder

Kinder-suklaat ovat yksi Lindtin suosituimmista tuotteista, ja niitä löytyy myös joulukalentereista. Kinder-suklaat ovat pehmeitä ja kermaisia, ja ne ovat valmistettu parhaista raaka-aineista. Kinder Mini Mix -suklaat ovat erityisen suosittuja, ja niitä löytyy useista eri joulukalentereista.

Suklaita

Lindtin suklaat ovat herkullisia ja laadukkaita. Suklaat ovat valmistettu parhaista raaka-aineista, ja ne sulavat suussa. Jokainen suklaapala on huolella valmistettu, ja se sisältää vain parhaita ainesosia.

Kinder Mini Mix

Kinder Mini Mix -suklaat ovat suosittuja, ja niitä löytyy useista eri joulukalentereista. Suklaat ovat pehmeitä ja kermaisia, ja ne ovat valmistettu parhaista raaka-aineista. Kinder Mini Mix -suklaat ovat täydellisiä pieniin herkutteluhetkiin.

Makusekoitus

Lindtin joulukalentereissa on erilaisia makusekoituksia, jotka ovat täydellisiä joulunodotukseen. Makusekoituksissa on erilaisia suklaaherkkuja, kuten maitosuklaata, tummaa suklaata ja valkosuklaata. Jokainen suklaapala on huolella valmistettu, ja se sisältää vain parhaita ainesosia.

Adventtikalenterit

Lindtin adventtikalenterit ovat täyd

Lindt Joulukalenteri Verkossa

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Lindt Joulukalenterin sisältö?

Lindt Joulukalenteri sisältää 24 suklaapalloa, jotka ovat valmistettu korkealaatuisesta suklaasta.

Kuinka monta suklaapalloa Lindt Joulukalenterissa on?

Lindt Joulukalenterissa on yhteensä 24 suklaapalloa.

Onko Lindt Joulukalenteri saatavilla kaupoissa?

Lindt Joulukalenteri on saatavilla useissa kaupoissa sekä verkossa.

Millä eri makuvaihtoehdoilla Lindt Joulukalenteri on saatavilla?

Lindt Joulukalenteri on saatavilla useilla eri makuvaihtoehdoilla, kuten maitosuklaa, tumma suklaa ja valkosuklaa.

Voiko Lindt Joulukalenterin avata jo ennen joulukuuta?

Lindt Joulukalenteri on tarkoitettu avattavaksi joka päivä joulukuun ensimmäisestä päivästä alkaen.

Onko Lindt Joulukalenteri sopiva lahjaidea?

Lindt Joulukalenteri on erinomainen lahjaidea suklaan ystäville ja joulun odottajille.