Lasten joulukalenteri 2024: Parhaat valinnat perheen pienimmille

Lasten joulukalenteri on perinteinen tapa kohottaa joulun odotusta ja iloa lapsille. Joulukalenterit ovat eri teemoilla ja sisällöillä varustettuja kalentereita, jotka tarjoavat lapsille päivittäisen yllätyksen jouluaattoon saakka. Erilaiset joulukalenterit saattavat sisältää herkkuja, leluja tai vaikkapa minifiguureja, ja ne ovat suosittuja joulun alla niin lasten kuin perheidenkin keskuudessa.

Joulukalenterien valikoima on laaja ja monipuolinen, ja niistä löytyy sopivia vaihtoehtoja kaikenikäisille lapsille. Lelujoulukalenterit ovat erityisen suosittuja, ja ne voivat sisältää esimerkiksi Barbeja, Schleich-eläimiä, Pokemon-hahmoja tai LEGO-palikoita. Nämä kalenterit tarjoavat lapselle innostavia ja kehittäviä leikkikokemuksia odottaessaan joulun tuloa.

Joulukalenterin hankkiminen lapselle ei ole pelkästään mukava perinne, vaan se voi myös opettaa lapselle kärsivällisyyttä ja odotuksen iloa. Joulukalenterit ovat mukava tapa viettää aikaa yhdessä perheen kanssa joulunodotuksen aikana, ja monet lapset muistavat joulukalenterihetket lämmöllä vielä aikuisenakin.

Lasten joulukalenterit eri teemoilla

Joulun odotus on lapsille jännittävää aikaa, ja mikä olisikaan parempi tapa laskea päiviä kuin lasten joulukalenteri, joka tarjoaa yllätyksen joka päivälle eri teemoilla? Tässä artikkelissa esittelemme muutamia suosittuja teemoja lasten joulukalentereissa.

Lego-joulukalenteri

Lego-joulukalenteri on ehdottomasti yksi suosituimmista teemoista lasten joulukalentereissa. Se tarjoaa lapsille joka päivä uuden Lego-yllätyksen, joka voi olla esimerkiksi rakennussarja, hahmo tai tarvike. Tällainen joulukalenteri tarjoaa lapselle jännitystä ja iloa joulun odotuksen aikana. Verkkokauppa.com tarjoaa laajan valikoiman lasten joulukalentereita.

Harry Potter -joulukalenteri

Harry Potter -joulukalenteri vie lapsen velhojen ja noitien lumoavaan maailmaan joulun odotuksen ajaksi. Joka päivä avattavista luukuista paljastuu erilainen Harry Potter -aiheinen yllätys, kuten figuureita, tarroja tai muita keräilyesineitä.

Star Wars -joulukalenteri

Star Wars -joulukalenteri on täydellinen valinta nuorille jedimestareille ja galaktisen imperiumin faneille. Tämän joulukalenterin luukuista paljastuu päivittäin Star Wars -aiheinen yllätys, kuten minifiguureja, avaruusaluksia tai muita galaksinvalloitukseen liittyviä esineitä.

Pokemon-joulukalenteri

Pokémon-joulukalenteri on oiva valinta Pokémon-taskumonstereista innostuneille lapsille. Joulukalenterin luukut paljastavat joka päivä uuden Pokémon-aiheisen yllätyksen, kuten minihahmoja, tarroja tai muita keräilyesineitä.

Super Mario -joulukalenteri

Super Mario -joulukalenteri vie lapsen videopelien maailmaan ja tarjoaa joulun odotukseen hauskan yllätyksen joka päivälle. Joulukalenterin luukuista paljastuu päivittäin uusi Super Mario -teemainen yllätys, kuten hahmoja, tarroja tai muita peliin liittyviä esineitä.

Joulukalenterit tytöille ja pojille

Joulun odotus on lapsille jännittävää aikaa ja joulukalenterit tuovat iloa sekä tytöille että pojille. Tässä osiossa esittelemme erilaisia lasten joulukalentereita, jotka sisältävät suosittuja leluja ja hahmoja.

Barbie-joulukalenteri

Barbie-joulukalenteri on erinomainen valinta kaikille Barbie-faneille. Kalenterin jokaisen luukun takaa paljastuu uusi Barbieen liittyvä yllätys, kuten asusteita, tarvikkeita tai pieniä leluja. Tämän joulukalenterin avulla lapset voivat keksiä uusia leikkejä ja tarinoita Barbien maailmassa.

Frozen-joulukalenteri

Disney’n Frozen on monien lasten suosikki, ja Frozen-joulukalenteri sopii erityisesti heille. Kalenteri tarjoaa 24 päivän ajan Frozen-teemaisia leluja ja asusteita. Lapset pääsevät seikkailemaan Anna-, Elsa- ja Olaf-hahmojen kanssa talvisessa maailmassa joulun odotuksen aikana.

Muumi-joulukalenteri

Muumi-joulukalenteri on oiva valinta kaikille Muumi-faneille, ikään katsomatta. Kalenterin 24 luukun takaa paljastuu Muumi-aiheisia yllätyksiä kuten figuureita, tarvikkeita ja asusteita. Joulukalenteri tarjoaa mahdollisuuden seurata Muumi-hahmojen seikkailuja jouluun saakka.

Ryhmä Hau -joulukalenteri

Ryhmä Hau on monen lapsen suosikki, ja Ryhmä Hau -joulukalenteri sisältääkin 24 päivän ajan Ryhmä Hau -teemaisia leluja ja asusteita. Jokainen luukku kätkee sisäänsä esimerkiksi uuden hahmon tai tarvikkeen, joka innostaa lapsia kehittämään omia leikkejään Ryhmä Hau -hahmojen kanssa.

Pipsa Possu -joulukalenteri

Pipsa Possu -joulukalenteri on mainio valinta kaikille Pipsa Possun ystäville. Kalenterin jokaisen luukun takaa löytyy uusi Pipsa Possu -teemainen lelu tai asuste, joiden avulla lapset voivat käyttää mielikuvitustaan ja kehittää omia Pipsa Possu -aiheisia seikkailujaan.

Joulukalenterit makeisilla ja herkkuilla

Joulukalentereita on monenlaisia ja erilaisilla teemoilla varustettuja. Lasten joulukalentereissa yksi suosituimmista vaihtoehdoista on herkkuja sisältävä kalenteri, kuten suklaakalenteri tai makeiskalenteri. Näitä kutsutaan myös adventtikalenteriksi ja niiden avulla voi laskea päiviä jouluun.

Suklaakalenteri

Suklaakalenteri on perinteinen ja suosittu vaihtoehto lasten joulukalentereiksi. Nämä kalenterit sisältävät erilaisia suklaanappeja tai -karkkeja, jotka on sijoitettu kalenterin jokaiselle päivälle aina jouluaattoon asti. Esimerkiksi tämän vuoden suklaakalentereita löytyy monenlaisia, jokaiseen makuun sopivia vaihtoehtoja. Suklaakalenterit ovat mainio tapa tuoda lapset lähemmäksi joulun odotusta ja herätellä heidän mielenkiintoaan joulun perinteitä kohtaan.

Makeiskalenteri

Toinen suosittu vaihtoehto lasten joulukalentereiksi on makeiskalenteri, joka sisältää erilaisia makeisia ja herkkuja sen sijaan, että niissä olisi pelkästään suklaata. Makeiskalentereissa voi olla esimerkiksi hedelmäkarkkeja, vaahtokarkkeja tai muita erikoisempia herkkuja. Makeiskalenterit ovat erityisen hyvä valinta niille lapsille, jotka eivät ole suuria suklaan ystäviä ja kaipaavat vaihtelua perinteisiin kalentereihin.

Tämän lisäksi löytyy myös lelujoulukalentereita, jotka tarjoavat lapsille pienen lelun tai yllätyksen jokaiselle päivälle aina jouluaattoon saakka. Nämä kalenterit ovat loistava tapa yhdistää joulun odotuksen herkkujen ja lelujen maailmaan, tuoden mukanaan iloa ja jännitystä jokaiseen jouluunodottamispäivään.

Joulukalenterit peleineen

Lasten joulun odotus on aina täynnä jännitystä ja toimintaa. Joulukalenterit voivat tarjota lapsille jännittäviä pelejä ja hienoja joululahjoja. Tässä osiossa käsitellään kahta suosittua peliteemaa sisältävää joulukalenteria: Minecraft-joulukalenteri ja Nintendo-joulukalenteri.

Minecraft-joulukalenteri

Minecraft on suosittu peli, joka on kerännyt valtavan fanikunnan eri ikäluokista. Minecraft-joulukalenteri on hauska ja opettavainen tapa laskea päiviä jouluun. Joka päivä lapset voivat avata uuden luukun, jonka takaa paljastuu Minecraft-teemainen yllätys, joka voi sisältää esimerkiksi hahmoja, tarroja tai pieniä leluja, ja voivat hyödyntää niitä omassa pelimaailmassaan.

Minecraft-joulukalenteri tarjoaa jännitystä joulun odotuksessa ja tarjoaa lapsille mahdollisuuden oppia jotakin uutta samalla kun he laskevat päiviä jouluun.

Nintendo-joulukalenteri

Nintendo-joulukalenteri on toinen mahtava vaihtoehto lapsille, jotka rakastavat pelejä. Tämä Nintendo-kalenteri sisältää jännittäviä yllätyksiä, kuten amiibo-hahmoja, tarroja tai muita peliaiheisia lahjoja. Lapset innostuvat avamaan uuden luukun joka päivä ja kokoamaan yllätyksiä osana joulun odotusta.

Joitakin suosittuja hahmoja, jotka voivat löytyä Nintendo-joulukalenterista, ovat Mario, Luigi, Princess Peach, Link, Zelda ja monia muita. Tässä on muutamia esimerkkejä siitä, mitä lapsi voi odottaa löytävänsä Nintendo-joulukalenterista:

  • Amiibo-hahmot: Käytettävissä olevat Amiibo-hahmot ovat Nintendo-pelien suosikkihahmoja, jotka tuovat lisätoimintoja ja pelihahmoja
  • Tarroja: Lapset voivat koristella esimerkiksi huoneensa, koulutarvikkeitaan tai pelejään näillä värikkäillä tarroilla
  • Peliaiheiset lelut ja koristeet: Monenlaiset lelut ja koristeet juhlistavat lasten suosikkipelien hahmoja ja maailmoja

Usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat suosituimmat lasten joulukalenterit?

Suosituimmat lasten joulukalenterit vaihtelevat vuosittain, mutta usein ne sisältävät suosittuja hahmoja ja leluja, kuten Lego, Peppa Pig tai Frozen. Myös lelujoulukalenterit ovat kasvattaneet suosiotaan viime vuosina.

Kuinka valita paras suklaajoulukalenteri lapselle?

Paras suklaajoulukalenteri lapselle riippuu lapsen iästä, suklaan laadusta ja lapsen omista mieltymyksistä. Tärkeää on valita kalenteri, joka sisältää lapselle mieleistä suklaata ja on sopivan kokoinen.

Mistä löydän parhaat kosmetiikkajoulukalenterit lapsille?

Kosmetiikkajoulukalenterit lapsille ovat yleensä suunnattu hieman vanhemmille lapsille ja nuorille. Parhaita kosmetiikkajoulukalentereita voi löytää esimerkiksi tavarataloista, kivijalkaliikkeistä ja verkkokaupoista.

Missä kaupoissa myydään lasten joulukalentereita?

Lasten joulukalentereita myydään monissa eri kaupoissa, kuten lelukaupoissa, tavarataloissa, verkkokaupoissa ja marketeissa. Valikoima vaihtelee kaupoittain, joten kannattaa käydä useissa eri myymälöissä löytääkseen sopivan joulukalenterin lapselle.

Millaisia karkkijoulukalentereita on tarjolla?

Karkkijoulukalentereita on tarjolla monenlaisia, aina perinteisistä suklaakalentereista makeispussi- ja purkkajoulukalentereihin. Valitse karkkijoulukalenteri, joka on sopiva lapsen iälle ja mieltymyksille.

Mitkä ovat parhaat Muumi-joulukalenterit?

Parhaat Muumi-joulukalenterit sisältävät usein tarinoita, tehtäviä ja kuvia lapsille tutuista Muumi-hahmoista. Myös muut Muumi-teemaiset joulukalenterit, kuten sellaiset, joihin kuuluu pieniä leluja tai figuureja, ovat suosittuja. Valitse Muumi-joulukalenteri, joka sopii lapsen iälle ja kiinnostuksen kohteille.