Aikuisten Joulukalenteri 2024: parhaat valinnat ja vinkit 2024

Aikuisten joulukalenterit ovat täällä jäädäkseen, ja ne ovat loistava tapa tuoda lisää iloa ja jännitystä joulun odotukseen. Monet aikuisetkin nauttivat joulukalenterien perinteestä ja nykyään onkin tarjolla runsaasti erilaisia joulukalentereita, jotka on suunniteltu erityisesti aikuisille. Erilaiset teemat, kuten kosmetiikka, ruoka ja juoma, sekä harrastukset ja erikoisuudet, mahdollistavat sen, että jokaiselle löytyy sopiva aikuisten joulukalenteri.

Pariskunnille sopivat joulukalenterit ovat myös suosittuja, ja ne tarjoavat mahdollisuuden yhdessä viettää laatuaikaa ja lähentymistä joulunalusaikana. Monet pariskuntien joulukalenterit sisältävät tehtäviä, pieniä lahjoja tai yhteisiin aktiviteetteihin liittyviä yllätyksiä. Erikoiset aikuisten joulukalenterit puolestaan saattavat olla humoristisia, tyylikkäitä tai kiinnostavia keräilykohteita.

Aikuisten Joulukalenteri

Avainviestit

 • Aikuisten joulukalenterit tuovat iloa joulun odotukseen
 • Laaja valikoima teemoja ja erilaisia vaihtoehtoja
 • Pariskuntien joulukalenterit tarjoavat hauskoja yhteisiä hetkiä

Aikuisten Joulukalenteri

Aikuisten joulukalenterit ovat nykyään yhä suositumpia, ja niitä löytyy monenlaisia eri teemoilla ja sisällöillä. Ei ole enää niin, että joulukalenterit olisivat tarkoitettu vain lapsille, vaan myös aikuiset voivat nauttia joulunodotuksesta ja päivittäisistä yllätyksistä.

Erilaisia aikuisten joulukalentereita löytyy monista verkkokaupoista, kuten Coolstuffilta, joka tarjoaa laajan valikoiman joulukalentereita niin miehille kuin naisille. Coolstuffin valikoimiin kuuluvat monipuoliset ja mielenkiintoiset joulukalenterit, jotka sisältävät esimerkiksi kosmetiikkaa, koruja, makeisia tai muita mielenkiintoisia tuotteita.

Kaalimato.com tarjoaa ylellisen ja tyylikkään aikuisten joulukalenterin, joka on täynnä korkealaatuisia, eroottisia välineitä, tarvikkeita sekä kosmetiikkaa. Tällainen joulukalenteri voi tuoda uutta kipinää ja piristystä niin omaan kuin parisuhteen jouluun.

Glitteriaddikti-sivusto esittelee myös vuoden 2021 aikuisten K-18 joulukalenterin, jonka tuotteiden yhteisarvo on jopa 330€. Kalenterista löytyy laadukkaita tuotteita sekä vihko, joka tarjoaa inspiraatiota tuotteiden käyttöön.

Lopuksi, Harry Potter -teemainen joulukalenteri Paladonelta voisi kiinnostaa aikuista fani. Adventtikalenteri sisältää esimerkiksi sauvakynän, neljä pyyhekumia, kolme kynää, pelikorttipakan ja muita eklektisiä yllätyksiä.

Erikoiset ja hauskan erilaiset aikuisten joulukalenterit toimivat loistavana yllätyksenä kumppanille tai omaksi iloksi. Joten miksi et tänä vuonna hankkisi aikuisten joulukalenteria ja nauttisi päivittäisistä yllätyksistä muiden jouluperinteiden joukossa?

Erilaiset Aikuisten Joulukalenterit

Kosmetiikkakalenterit

Kosmetiikkakalenterit ovat erinomainen valinta aikuisille, jotka haluavat hemmotella itseään joulun aikaan. Nämä joulukalenterit sisältävät monenlaisia kosmetiikkatuotteita, kuten voiteita, seerumeita, huulipunia ja paljon muuta. Joulukuun ajan yllätyspakkaukset tarjoavat mukavan mahdollisuuden tutustua uusiin tuotteisiin ja pitää myös ihon hyvässä kunnossa talven kuivattavissa olosuhteissa.

Kahvikalenterit

Kahvin ystäville suunnatut aikuisten joulukalenterit ovat loistava tapa nauttia joulun tunnelmasta samalla, kun tutustuu erilaisiin kahvilaatuihin. Kahvikalenterit tarjoavat usein jännittäviä makuja ja tuoreimpia paahdoksia, joiden avulla voit löytää uusia suosikkeja juuri oikeaan aikaan vuotta.

 • Kahvilaatujen vaihtelu: Kahvikalenterit saattavat sisältää sekä paahtimoiden klassikoita että uusia, kokeellisia makuja.
 • Eri paahteet: Kahvin ystävät voivat löytää kalentereista tummapaahtoista, vaaleapaahtoista tai jopa keskipaahtoista kahvia.
 • Kestävyys: Kahvikalenterit keskittyvät usein reilun kaupan ja luomukahveihin, mikä on erinomainen tapa tukea eettisesti kestävää tuotantoa.

Suklaakalenterit

Suklaakalenterit ovat aikuisten joulukalentereiden klassikko. Ne tarjoavat monenlaisia herkullisia suklaapatukoita ja muita makeisia, joiden avulla voi nauttia joulun tunnelmasta. Suklaakalentereiden sisältö voi vaihdella perinteisestä maitosuklaasta aina eksoottisiin makuyhdistelmiin. Romanttinen joulukalenteri sopii erinomaisesti pariskunnille, jotka haluavat piristää joulun odotusta yhdessä.

Teekalenterit

Teekalenterit ovat täydellinen joululahja aikuisten joulukalenterien ystäville. Ne sisältävät valikoiman erilaisia teelaatuja, joiden avulla voi rauhoittua joulun kiireiden keskellä. Whittard-teekalenteri on yksi suosittu vaihtoehto, joka sisältää niin perinteisiä kuin erikoisia makuja. Teekalenterit voivat sisältää esimerkiksi:

 • Klassisia mustia teelaatuja, kuten Earl Grey ja English Breakfast
 • Vihreitä ja valkoisia teelaatuja
 • Yrttiteetä ja maustettuja teelaatuja, kuten marjateet ja chai-teet

Teekalenterit luovat rauhallisen ja rentouttavan joululoman tunnelman, joka sopii hyvin aikuisen makuun.

Aikuisten Joulukalenteri 2023

Pariskunnille Sopivat Joulukalenterit

Romanttiset Joulukalenterit

Rakkauden, ystävyyden ja romanttisen ilmapiirin luominen on tärkeää pariskunnille joulun aikaan. Romanttinen joulukalenteri pariskunnille tarjoaa mahdollisuuden viettää aikaa yhdessä ja kokea läheisyyttä joulukuun edetessä. Se voi sisältää erilaisia tehtäviä, kuten:

 • Runojen tai rakkauskirjeiden kirjoittamista toisilleen
 • Yhteisiä illallisia kotona tai ulkona
 • Romanttisten elokuvien katselua yhdessä
 • Hierontaöljyjä ja kynttilöitä kodikkaan tunnelman luomiseksi

Näin pariskunnat voivat nauttia toistensa seurasta ja luoda ikimuistoisia joulunodotuksen hetkiä.

Seksilelukalenterit

Seksilelukalenteri on toinen loistava vaihtoehto aikuisten joulukalenteriksi pariskunnille. Seksijoulukalenteri tuo ripauksen jännitystä ja spontaaniutta suhteeseen antamalla erilaisia seksileluja, kuten:

 • Vibraattoreita
 • Hieromasauvoja
 • Kiusoittelevia asusteita
 • Erikoiset kondomit ja intiimit liukasteet

Seksijoulukalenteri auttaa pariskuntia tutkimaan uusia leluja, asentoja ja tapoja nauttia seksistä. Joulukalenterin seksuaalisten aktiviteettien avulla voi löytää uusia ulottuvuuksia suhteeseen ja kokeilla rohkeasti seksiin liittyviä fantasioita.

Pariskunnille suunnatut joulukalenterit edistävät kommunikaatiota, luottamusta ja läheisyyden tunnetta toisiaan kohtaan. Sekä romanttiset että seksilelukalentereiden ytimessä on pariskuntien välinen rakkaus ja yhteisen ajan merkitys joulun aikaan.

Erikoiset Aikuisten Joulukalenterit

Olutkalenterit

Aikuisten joulukalenterien valikoimassa on erilaisia olutkalentereita, jotka tarjoavat mielenkiintoisen yhdistelmän eri oluttyylejä ja -makuja. Nämä kalenterit sisältävät usein 24 erilaista olutta, kuten lageria, alea, stoutia ja vehnäolutta. Jotkut olutkalenterit keskittyvät tiettyihin maihin, kuten Made in Germany, Made in Denmark tai Made in Sweden -kalenterit. Ne ovat erinomainen lahjaidea miehille ja muille oluen ystäville.

Alkoholittomat Olutkalenterit

Alkoholittomat olutkalenterit ovat loistava vaihtoehto niille, jotka haluavat nauttia herkullisista oluista ilman alkoholia. Nämä kalenterit sisältävät laajan valikoiman alkoholittomia oluita monipuolisista tyyleistä ja mauista. Toimitus on usein nopea ja helppo, joten voit nauttia erilaisista alkoholittomista oluista joulun odotuksen aikana.

Lakukalenterit

Lakukalenterit ovat erinomainen vaihtoehto makean ystäville. Nämä aikuisten joulukalenterit tarjoavat laajan valikoiman lakritsiherkkuja, jotka sopivat erityisesti niille, jotka rakastavat lakritsin monimuotoisuutta. Monet lakukalenterit sisältävät sekä pehmeitä että kovia lakritseja, makuina esimerkiksi salmiakki, hedelmäiset tai yrttimaut. Lakukalenteri on miellyttävä yllätys joulun odotukseen ja sopii erityisesti lakritsifanien keskuudessa.

Joulun odotus on jännittävä aika ja erikoiset aikuisten joulukalenterit, kuten olut-, alkoholiton olut- tai lakukalenterit, tekevät siitä vielä hauskemman. Näiden kalenterien avulla voit tutustua uusiin makuja ja nauttia monipuolisista herkuista joulun odotuksen aikana. Coolstuff on suosittu paikka hankkia kalentereita, ja monipuolisen valikoiman ansiosta löydät varmasti sopivan kalenterin itsellesi tai lahjaksi.

Aikuisten Joulukalenterit Lahjaksi

Aikuisten joulukalenterit ovat erinomainen lahjaidea niin itselle kuin läheisille joulun aikaan. Ne toimivat mukavana yllätyksenä jokaiselle joulukuun päivälle ja tuovat iloa sekä jännitystä odotukseen. Ainoa haaste on valita oikea kalenteri kullekin lahjansaajalle, sillä tarjolla on monenlaisia vaihtoehtoja eri kiinnostuksen kohteisiin.

 • Herkkukalenterit: Herkuttelijoille löytyy aikuisten joulukalenterit, joissa on esimerkiksi Pringles-sipsejä, suklaata tai muita suussa sulavia yllätyksiä. Nämä kalenterit ovat mainio joululahjaidea makeanhimoisille ja napostelijoille.
 • Kosmetiikkakalenterit: Kauneudesta ja hyvinvoinnista kiinnostuneille sopivat kosmetiikkakalenterit, jotka sisältävät erilaisia ihonhoito- ja kauneustuotteita. Tällainen kalenteri lahjaksi voi olla loistava tapa tutustua uusiin tuotteisiin ja brändeihin.
 • Erikoiskalenterit: Erilaisia erikoiskalentereita löytyy monenlaisista aihepiireistä, kuten kynttilä- tai juomakalentereita. Nämä ovat hauskoja lahjaideoita esimerkiksi sisustuksesta tai ruoanlaitosta nauttiville.

Erotiikkakalenterit, kuten Kaalimato joulukalenteri, tarjoavat aikuisille eroottista jouluiloa ja sopivat pareille tai itselle hankittavaksi lahjaksi. Nämä kalenterit sisältävät esimerkiksi seksileluja, asusteita ja muita eroottiseen tunnelmaan sopivia yllätyksiä, jotka piristävät päivittäistä joulunodotusta.

Aikuisten joulukalenterit lahjaksi ovat erityisen mieluisia, koska ne tuovat yllätyksellisyyttä, iloa ja vaihtelua joulun odotukseen. Valitsemalla oikean kalenterin lahjansaajan kiinnostuksen kohteiden perusteella voit olla varma, että joulukalenteri tulee olemaan hitti ja lisäämään joulumieltä.

Aikuisten Joulukalenterit Lahjaksi

Joulun Odotus Aikuisten Joulukalentereilla

Joulukauden odotus on aina jännittävä aika vuodesta, ja aikuisten joulukalenterit ovat nykyään suosittuja tapoja lisätä joulun taikaa odottavien päivien kuluessa. Aikuisten joulukalentereiden suosio on kasvanut jatkuvasti, ja monia erilaisia vaihtoehtoja on saatavilla, jotka tarjoavat jokaiselle jotakin, riippumatta siitä, etsitkö kosmetiikkaa, eroottisia yllätyksiä tai rentouttavia iltoja takkatulen ääressä.

Yksi suosituista aikuisten joulukalentereista on Kaalimato joulukalenteri. Tämä kalenteri on suunnattu niille, jotka kaipaavat eroottista jouluiloa päivittäin. Vuoden 2022 kalenteri on jo loppuunmyyty, mutta vuoden 2023 kalenteri julkaistaan myöhemmin tarjoamaan entistä upeampia ja laadukkaampia yllätyksiä.

Toinen esimerkki aikuisten joulukalenterista on DIY joulukalenteri, joka mahdollistaa omien suosikkituotteiden lisäämisen kalenteriin. DIY-kalenterit ovat erinomaisia niille, jotka haluavat luoda oman alkoholittoman joulukalenterin tai jotain henkilökohtaisempaa. Samalla nämä kalenterit tuovat mukavaa vaihtelua perinteisille lapsille suunnatuille kalentereille.

Glitter-addiktit voivat myös löytää oman aikuisten joulukalenterin, sillä kosmetiikka-alalla on tarjolla runsaasti monipuolisesti erilaisia tuotteita sisältäviä kalentereita. Nämä kalenterit ovat erinomainen vaihtoehto niille, jotka nauttivat uusien kosmetiikkatuotteiden kokeilemisesta joulun odotuksen aikana.

Lopuksi, pariskuntien joulukalenterit ovat myös suosittuja vaihtoehtoja, sillä ne tarjoavat romanttisia ja hauskoja yllätyksiä kummallekin osapuolelle. Näin ollen joulun odotus voi olla yhteinen, intiimi kokemus kahdelle, joka tuo kipinää pimeisiin talvi-iltoihin.

Aikuisten joulukalentereiden avulla voit nauttia joulun odotuksesta upeiden yllätysten ja lahjojen muodossa. Erikoiset kalenterit lisäävät juhlan tunnetta ja tuovat iloa koko joulukuun ajan, jolloin jokainen päivä muuttuu pieneksi juhlaksi.

Usein kysytyt kysymykset

Mitä lahjoja voi löytää aikuisten joulukalentereista?

Aikuisten joulukalentereista voi löytää erilaisia lahjoja, kuten kosmetiikkatuotteita, herkkuja, juomia, kynttilöitä ja jopa eroottisia yllätyksiä. Valikoimaa riittää, ja voit valita kalenterin lahjan saajan mieltymysten perusteella. Esimerkiksi LOOKFANTASTIC-kalenteri tarjoaa laadukkaita kosmetiikkabrändejä arvoltaan jopa 475€.

Mistä saa parhaat parisuhdejoulukalenterit?

Parisuhdejoulukalentereita löytyy monista verkkokaupoista ja erikoisliikkeistä. Eroottisten joulukalenterien valikoima on laaja, ja voitte valita itsellenne sopivan yllätyksiä sisältävän kalenterin. MTVuutiset.fi -sivustolla on esitelty suomalaispariskuntien testaamia tuhmia joulukalentereita, joten sieltä voi saada inspiraatiota kalenterin valintaan.

Kuinka tehdä itse joulukalenteri aikuiselle?

DIY-joulukalenteri on helppo tehdä itse. Voit valita lahjasäkkin tai -laatikon, joihin voit laittaa pieniä lahjoja tai yllätyksiä jokaiselle päivälle sopivasti merkittyinä. Näin voit räätälöidä joulukalenterin sisällön lahjan saajan toiveiden ja makujen mukaan.

Miten valita sopiva aikuisen miehen joulukalenteri?

Miehelle sopivan joulukalenterin valinnassa kannattaa ottaa huomioon lahjan saajan harrastukset, mieltymykset ja elämäntyyli. Esimerkiksi Coolstuff-sivustolla on laaja valikoima joulukalentereita miehille, kuten erilaisia juomakalentereita, teknisiä laitteita ja muita hauskoja yllätyksiä.

Milloin on hyvä aika ostaa aikuisten joulukalenteri?

Aikuisten joulukalentereita myydään usein jo syyskuun lopusta lähtien, ja ne saattavat mennä nopeasti kaupaksi. Hyvä aika ostaa aikuisten joulukalenteri on esimerkiksi lokakuun ja marraskuun aikana. Näin varmistat, että saat haluamasi kalenterin ajoissa jouluksi.

Millaisia jouluvitsejä aikuisille on tarjolla?

Jouluvitsit aikuisille voivat olla esimerkiksi sanaleikkiin perustuvia, hauskoja tarinoita tai kaskuja, jotka liittyvät jouluun. Ei ole yhtä oikeaa vastausta millaisia vitsejä aikuisille on tarjolla, sillä vitsien hauskuus on usein makuasia. Voit etsiä sopivia vitsejä internetistä tai kysyä ystäviltäsi parhaita jouluvitsejään.